Responsive image

Laufende Promotionen

Gewinnung von wertgebenden Sekundärmetaboliten aus pflanzlichen Sterilkulturen

Doktorand: M.Sc. Diaa Mohammed
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Technische Universität Berlin
Zeitraum: 01.09.2018 - 30.09.2022


Abgeschlossene Promotionen

Quality evaluation of some citrus fruits during maturity stages using laser and image analysis techniques

Doktorand: Osama Anwar Abdel Hamid
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Cairo University | N. N.
Zeitraum: 01.03.2013 - 30.06.2018


Effect of chicory (Сichorium intybus) extract on the microflora of human gastrointestinal tract

Doktorandin: Zulfiya Badretinova
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Kazan National Research Technical University | N. N.
Zeitraum: 01.10.2014 - 27.05.2016


Aluminium resistance of Buckwheat genus (Fagopyrum Mill.) under the increased acidity of the substratum

Doktorand: Dr. biol. Oleksandr E. Smirnov
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Nationale Taras-Schewtschenko-Universität Kiew | Prof. N. Taran
Zeitraum: 01.10.2012 - 25.03.2016


Ecological aspects of regulation of adaptive ppotential of agrocenosis under the modified influence of biologically active substances

Doktorandin: Dr. biol. Mariana Draga
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Nationale Akademie der Wissenschaften der Ukraine | Prof. O. Furdychko
Zeitraum: 01.10.2008 - 16.02.2016


Development of technology for bio-modofied starch as basis for natural packaging material

Doktorand: Ajgul Zakirova
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Kazan National Research Technical University | N. N.
Zeitraum: 01.10.2011 - 15.10.2013


Impact of different processing methods on anthocyanins and betalains on red beet and raspberries

Doktorand: Dr. rer. nat. Kavitha Ravichandran
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Technische Universität Berlin | Prof. Dr. S. Drusch
Zeitraum: 01.10.2007 - 27.08.2013


Impacts of fermentation on plant secondary metabolites

Doktorand: Dase Hunaefi
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Technische Universität Berlin | PD Dr. habil. J. Gruda
Zeitraum: 03.08.2009 - 29.07.2013


Characterisation and identification of bioactive phenolic compounds from plant in vitro cultures

Doktorandin: Dr. rer. nat. Heidi Riedel
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Technische Universität Berlin | Prof. Dr. . Rohr
Zeitraum: 01.06.2007 - 09.02.2013


Technological and Nutritional Studies on Sweet Lupine Seeds and Its Applicability in Selected Bakery Products

Doktorand: Abdelrahman Ragab Abdelrahman Ahmed
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Technische Universität Berlin | Prof. Dr. B. Senge
Zeitraum: 01.06.2009 - 30.07.2012


Effects of elicitors on secondary metabolism of plant cell suspension cultures of Vitis vinifera and Malus domestica and their exudates

Doktorandin: Dr. rer. nat. Zhenzhen Cai
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Technische Universität Berlin | Prof. Dr. D. Knorr
Zeitraum: 01.02.2009 - 04.03.2012


Evaluation of some food processing by-products as sources for natural antioxidants

Doktorand: Dr. rer. nat. Mohdali Adel Abdelrazek Abdelazim
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Technische Universität Berlin | N. N.
Zeitraum: 01.12.2008 - 30.11.2010


Qualität und Lagerstabilität von Nüssen

Doktorand: Dr. rer. nat. Osso Rania
Betreuerin HSWT: Prof. Dr. Iryna Smetanska
Fakultät: Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Partner-Uni: Technische Universität Berlin | N. N.
Zeitraum: 01.07.2006 - 16.07.2009


Prof. Dr. Iryna Smetanska


Hochschule Weihenstephan-Triesdorf

Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung
Fakultät Landwirtschaft, Lebensmittel und Ernährung Markgrafenstraße 16
91746 Weidenbach

T +49 9826 654-228
iryna.smetanska [at]hswt.de