On the Influence of the Malting and Brewing Process on the Amounts of Pronyl-L-Lysine, a Chemopreventive and Antioxidant Maillard Product in Melanoidins

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Titel On the Influence of the Malting and Brewing Process on the Amounts of Pronyl-L-Lysine, a Chemopreventive and Antioxidant Maillard Product in Melanoidins
Medien BrewingScience - Monatsschrift für Brauwissenschaft
Verlag ---
Heft 5/6
Band 59
ISBN ---
Verfasser/Herausgeber Elmar Spieleder, Prof. Dr. Martin Krottenthaler, Werner Back, Oliver Frank, M. Lenczyk, Prof. Dr. Thomas Hofmann
Seiten 105-112
Veröffentlichungsdatum 31.05.2006
Projekttitel ---
Zitation Spieleder, E.; Krottenthaler, M.; Back, W.; Frank, O.; Lenczyk, M.; Hofmann, T. (2006): On the Influence of the Malting and Brewing Process on the Amounts of Pronyl-L-Lysine, a Chemopreventive and Antioxidant Maillard Product in Melanoidins. BrewingScience - Monatsschrift für Brauwissenschaft 59 (5/6), S. 105-112.